Basalte

BASALTE HOOGWAARDIGE DOMOTICA VOOR INTELLIGENTE WONINGEN

In het Basalte all-in-one domotica systeem heeft u alle comfort binnen uw hand bereik. Dit domotica systeem is gericht op maximaal comfort voor uw intelligente woning.
U kunt de volgende technologieën besturen vanaf uw smartphone of bedienpaneel:

  • Verlichting
  • Zonwering
  • Klimaat
  • Veiligheid


Het Basalte domotica systeem heeft een indrukwekkend design en straal klasse uit en zal met maatwerk perfect in uw huissfeer passen.

DOMOTICA SYSTEEM VOOR VERLICHTING EN ZONWERING

Met ons domotica systeem kunt u gemakkelijk vanaf de smartphone en of bedieningspaneel gemakkelijk het licht in uw woning bepalen. Vroeger was er één lamp met een schakelaar per kamer, vandaag de dag zijn er veel nieuwe soorten technologieën. Zoals dimmers en ledverlichting om uw woning te voorzien van licht. Momenteel zijn er veel complexe systemen die u kunt gebruiken om het licht te bedienen. Van Maanen Techniek heeft één van deze complexe systemen vereenvoudigd om het gebruikersgemak te vereenvoudigen.

U heeft de touwtjes in handen!

Wij vinden dat de bedieningen eenvoudig, intuïtief en toegankelijk moet zijn. U kunt ook uw zonwering ook gemakkelijk besturen vanaf u app of bedieningspaneel. Op deze manier kunt u al het binnenkomende licht hanteren en besturen.

Hogere risico´s zullen ook slimmere criminele trekken. Wij zorgen ervoor dat uw woonhuis high end beveiligd wordt en een high end alarmering krijgt. Bij High Risk woonhuisbeveiliging verwachten wij hogere, zwaardere en intelligentere aanvalstechnieken van criminelen. De standaard modus waarin de Nederlandse (NEN) en Europese (CEN) normeringen voorzien. Anders verwoord: de criminelen zijn slimmer en zetten zwaarder geschut in om bij uw woonhuis in te breken. Er is geen goede regelgeving die alle beveiligingsaspecten afdekt. De High Risk woonhuisbeveiliging vereist daarom ook deskundig en bouwkundige aanpak op organisatorisch en elektronisch gebied. Zo wordt uw woonhuis high end beveiligd en krijgt u een high end alarmsysteem.

In deze gemeenschappelijke aanpak verzorgt Van Maanen Techniek de bouwkundige aspecten. En bij voorkeur ook de coördinatie van het totale beveiligingstraject. Hierbij werken we met de beste marktpartijen samen.

DOMOTICA SYSTEEM VOOR KLIMAATREGELING

Wilt u zich op elk moment goed kunnen voelen? Dan is de klimaatregeling een ideale functie voor u thuis. Met onze intelligente thermostaat kunt u de verwarming, airco, ventilatoren en eventueel de verlichting bedienen met onze designthermostaat.

Meer dan een sensatie!

Dankzij de geïntegreerde sensoren kunt u met behulp van onze lichtschakelaars de temperatuur in je huis automatisch meten en aanpassen. U krijgt er ook een app bij op uw smartphone en daarmee kunt u volledig een overzicht oproepen voor uw klimaatregeling. Er zijn zelfs gebruiksvriendelijke instellingen en programma's voor als u thuis of onderweg bent.

DOMOTICA SYSTEEM VOOR MUZIEK

Met ons domotica systeem staat de muziek altijd start klaar voor u. De muziek bepaalt hoe wij de wereld ervaren en is vaak een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine. We staan op met muziek en gaan ontspannend weer in de avond ermee naar bed. Het geeft ons ook vaak de energie om mensen samen te brengen.

Muziek is essentieel!

Ons domotica systeem maakt muziek beschikbaar voor uw dagelijkse routine. Met een gemakkelijk en snelle bediening staat de muziek aan voordat u het weet.
U kunt uw favoriete Spotify afspeellijsten en radiozenders en zelfs platenspelers met één tik bedienen.

DOMOTICA SYSTEEM VOOR VEILIGHEID

Ons domotica systeem is onder andere gecreerd om met comfort u veilig te laten voelen. Met de app kunt u vanaf een afstand zien wat er in uw huis gebeurd. Zo kunt u zien of er wordt ingebroken of dat iemand bij u thuis de lampen heeft vergeten uit de doen. U kunt ook gemakkelijk zien wie er bij u aan de deur staat voordat u open hoeft te doen, ook kunt u zien wat er rondom uw huis gebeurd.

Er gebeurt niets zonder dat u het weet!

U kunt ook de toegang bepalen voor uw familieleden, gasten en personeel. Zodat u bepaalde ruimtes ook kunt afschermen van de rest.

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP