Diensten

Welkom bij Van Maanen Domotica Solutions

In de naam is het al terug te vinden “Solutions”!
Wij bieden u een oplossing voor het gehele project. Samen met u zorgen we voor een stukje ontzorgen van de installatie en configuratie.

Wij lopen een stap voor.

U kent het vast wel. Er wordt iets gekocht maar achteraf blijkt dat het net niet past of het werkt toch net even niet samen met het andere. Daarin lopen wij een stap voor. Wij weten wat we verkopen, zorgen dat hetgeen wat aangeboden is ook echt werkelijk functioneel wordt. Soms betekend dit dat we iets onverwachts tegenkomen maar daar lopen we niet voor weg en zorgen dat ook dit opgelost wordt.

Maak optimaal gebruik van uw systeem

Tegenwoordig kan bijna alles aan elkaar geknoopt worden en data van elkaar uitgewisseld worden. Doormiddel van het gebruik van de beste componenten kunnen we zorgen dat alle data goed verzameld wordt en met elkaar gedeeld wordt. Op deze manier hebben we het optimale gebruik van de meerdere systemen.

Samen staan we sterk!

Het oude gezegde "Samen staan we sterk" is ook hier van toepassing! Door het optimale te halen uit alle systemen creëren we 1 groot systeem dat alles van elkaar weet en met elkaar deelt. Dit is allemaal ook nog eens makkelijk te bekijken en te bedienen door middel van een gebruiksvriendelijke visualisering.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op onze website!

HOME CINEMA

Lees verder...

DOMOTICA

Lees verder...

VERLICHTING

Lees verder...

NETWERK EN WIFI

Lees verder...

MULTIROOM AUDIO / VIDEO

Lees verder...

SECURITY

Lees verder...

HIGH-END AUDIO

Lees verder...

AKOESTIEK

Lees verder...

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP