Multiroom audio & video

Haal het maximale uit uw speakers!

Superieur geluid, stijlvolle speakers, makkelijke installatie en de mogelijkheid tot het afspelen van verschillende soorten muziek in iedere kamer. Met het Multiroom systeem kunt u op een eenvoudige manier genieten van het krachtige en heldere geluid van de muziek die u wilt. Dat is Multiroom!

Geniet overal van uw favoriete muziek

Door middel van ons mooie Control4 systeem kunnen we van elk systeem een multiroom systeem maken. Hiermee zorgen we dat alle versterkers, speakers en andere componenten inzetbaar zijn in elke gewenste ruimte van het huis. Zo kunt u tijdens het koken gewoon door genieten van u favoriete muziek die u eerst aan het luisteren was in de woonkamer.

Een kind kan de was doen

Ons systeem bevat een krachtige visualisatie waarmee u dit kan organiseren en een gemakkelijke en duidelijk bedienbare afstandsbediening. Dit is makkelijk en overzichtelijk. Op deze manier kan zelfs uw schoonmoeder die binnenkomt het nog bedienen zonder te vragen hoe het werkt.

Wij helpen u goed en adviseren u bij de keuze van de juiste componenten. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan en zal deze toepassing u een behoorlijk stuk gemak in huis brengen. 

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP