Security

Beveilig uw woning

Met de mooie installaties en componenten van tegenwoordig is het van belang dat u een goede beveiliging in en rondom het huis heeft. Zo kunnen wij hier het allerbeste in aanbieden en kunnen onze mensen u adviseren wat precies nodig is om u woning optimaal te beveiligen. Het mooie is dat ook dit systeem te koppelen is met het besturingssysteem zodat u vanuit één en dezelfde applicatie volledig overzicht heeft. Tevens kunnen we ook zaken gaan koppelen bij diverse meldingen.

Precies wat u nodig heeft

Zoals bij een melding in de buitenlus de buitenverlichting vol aanzetten. Ook hierbij sturen wij direct een pushbericht zodat u direct op de hoogte bent. U kunt de gekste koppelingen bedenken, denk hierbij aan rolluiken laten zakken, poort sluiten of alle verlichting vol aan. Door gebruik van de juiste componenten is hierin een perfecte combinatie te creëren en zult u optimaal gemak hebben van het systeem.

Onze mensen kunnen precies aangeven welke componenten u nodig heeft om alles naar wens te maken. Zij passen het systeem hier zo op aan dat u nooit te veel componenten in huis haalt.

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP