Verlichting

Volledige controle

Een extra onderdeel van de Domotica is de volledige controle over je verlichting. Dit betekend niet alleen of deze aan of uit is, maar ook de status van je armatuur of noodarmatuur. Via ditzelfde DALI protocol kunnen we bekijken wat de statussen zijn en dit doorzetten naar de visualisatie en hier ook nog acties achter plakken.

Het systeem doet het werk

Zo kunnen we weergeven of de lamp, het VSA of de driver defect is. Ook kunnen we weergeven wat de actuele branduren of het actuele niveau van het armatuur is. Verder kunnen we bij DALI noodarmaturen de test- en accustatus weergeven. Is deze nog goed of juist niet meer actief. 

Doelgericht werken

Deze informatie kunnen we laten zien en u via een pushbericht of e-mail op de hoogte brengen. Zo hoeft u nooit meer rond te lopen of alles nog werkt en controleert het systeem dit voor u.

Ook kunnen we via Siemens of KNX diverse verlichtingscontrole systemen opzetten. We zullen altijd de vraag van de klant bekijken en hierop het beste protocol uitzoeken zodat u altijd de beste en meest stabiele oplossing heeft voor uw vraag.

Neem bijvoorbeeld een gesloten inrichting met meerdere cellen. Van elke ruimte kan de status van de verlichting doorgegeven worden. Gaat er hier een lamp stuk, dan krijgt de beheerder hier een melding van en kan hij/zij doelgericht deze lamp vervangen. Zo hoeft de beheerder geen controle rondes meer te lopen en bespaart hij hiermee tijd.

TOP