Verlichting

Volledige controle

Vroeger had je één lamp en één schakelaar per kamer. Tegenwoordig zijn er nieuwe manieren om uw lampen te kunnen schakelen tussen dimmers en ledverlichting. Hier mee kunt u uw woning of bedrijfspand verlichten op uw gewenste manier. Met de systemen van Basalte en Control4 kunt u uw verlichting eenvoudig bedienen.

Ons lichtadvies komt tot stand door onze kennis en ervaring op dit gebied en onze goede relaties met verschillende lichtadviseurs en -leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat lichtadvies te geven en een lichtplan te ontwerpen met hoogwaardige producten. Met als doel een natuurlijke omgeving te creëren. Een omgeving waarin u zich prettig voelt, zowel zakelijk als privé.

Het systeem doet het werk

Zo kunnen we weergeven of de lamp, het VSA of de driver defect is. Ook kunnen we weergeven wat de actuele branduren of het actuele niveau van het armatuur is.

Doelgericht werken

Deze informatie kunnen we laten zien en u via een pushbericht of e-mail op de hoogte brengen. Zo hoeft u nooit meer rond te lopen of alles nog werkt en controleert het systeem dit voor u.

Ook kunnen we via Siemens of KNX diverse verlichtingscontrole systemen opzetten. We zullen altijd de vraag van de klant bekijken en hierop het beste protocol uitzoeken zodat u altijd de beste en meest stabiele oplossing heeft voor uw vraag.

Neem bijvoorbeeld een gesloten inrichting met meerdere cellen. Van elke ruimte kan de status van de verlichting doorgegeven worden. Gaat er hier een lamp stuk, dan krijgt de beheerder hier een melding van en kan hij/zij doelgericht deze lamp vervangen. Zo hoeft de beheerder geen controle rondes meer te lopen en bespaart hij hiermee tijd.

TOP